آموزش طرز تهیه گالتای زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم خمیر
کره ی سرد……………… 100 گرم
آرد……………………… 1لیوان + 2 قاشق غذاخوری
شکر……………………. 2 قاشق غذاخوری
وانیل……………………. 1 قاشق چای خوری
آب سرد…………………. 5 قاشق غذاخوری .
مواد لازم روی گالتا:
زردآلو…………………… 8 عدد
شکر…………………….. نصف لیوان
نشاسته………………….. 2 قاشق غذاخوری
زرده ی تخم مرغ………….. 1 عدد
طرز تهیه
کره ی سرد را در ظرفی، ریز خرد کرده و آرد ، شکر و وانیل را اضافه کرده و به وسیله ی همزن برقی، همه ي مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم سپس آب سرد را اضافه کرده و دوباره همه ي مواد را با هم مخلوط می کنیم. خمیر آماده را در سلفون می پیچیم و به مدت یک ساعت درون یخچال ، قرار می دهیم. خمیر را از یخچال خارج کرده و روی یک سطح صاف، به وسیله ی وردنه ، نازک باز می کنیم. خمیر را در سینی یا قالب مورد نظر که کف آن را چرب کرده ایم، قرار می دهیم و روی خمیر را به وسیله ی یک چنگال ، سوراخ هایی ایجاد می کنیم. پوست و هسته ی زردآلوها را جدا کرده و آن ها را چند برش می دهیم. برش های زردآلو را وسط خمیر، کنار هم می چینیم. نشاسته و شکر را در ظرفی با هم مخلوط کرده و کاملا روی همه ي سطح زردآلوها می پاشیم. کناره های خمیر را روی زردآلوها برمی گردانیم. سطح خمیر را به زرده ی تخم_مرغ آغشته کرده و روی آن کمی شکر می پاشیم. سینی یا قالب فر را به مدت 40 دقیقه، درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم قرار می دهیم سپس از فر خارج کرده و بعد از اين که گالتا خنک شد، آن را سرو می کنیم.
تنتون سالم، دلتون خوش و سفره تون پر برکت
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه