آموزش طرز تهیه کیک یزدی بهمراه ترحلوای زعفرانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای کیک یزدی:
تخم مرغ 2 عدد
شکر 90 گرم
روغن مایع 100 میلی لیتر
گلاب 2 قاشق سوپخوری
هل آسیاب کرده 1 قاشق چایخوری
آرد 100 گرم
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
برای تهیه ترحلوا:
آرد 150 گرم
روغن مایع 100 میلی لیتر
کره 50 گرم
آرد برنج 150 گرم
برای شربت:
آب 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
شکر 250 گرم
زعفران حل کرده 3 قاشق سوپخوری
گلاب 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)
عسل 2 قاشق سوپخوری
هل آسیاب کرده 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
تخممرغها و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا شکر حل شود. آنگاه روغن مایع، گلاب و هل را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد و بیکینگپودر را افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.اکنون مایه فراهم کرده را درون قالبهای مینی مافین دارای کپسول کاغذی بریزید. بهگونهایکه دو سوم از حجم قالبها از مایه کیک پر شود. سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و مافینها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید.همینکه مافینها خنک شدند، رویشان را با حلوا بیارائید. در صورت دلخواه، میتوانید از ماسوره شماره 104 بهره بگیرید و حلوا را به شکل گل رز بیارائید.
برای شربت آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود و قدری بجوشد. آنگاه زعفران، گلاب، عسل و هل را بیفزائید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.
برای ترحلوا آرد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه روغن و کره را بیفزائید و هم بزنید. حالا آرد برنج را افزوده و تفت دهید. اکنون شربت ولرم را درون حلوا بریزید و پیوسته هم بزنید تا شربت به خورد آرد برود و حلوا جمع شود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه