آموزش طرز تهیه کیک یخچالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
شیر ٤ لیوان
شکر ١٢ ق غذاخوري
پودر کاکائو ٤ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
آرد ٣قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ٥ ق غذاخوري
بیسکویت پتی پور ۲ بسته
.(ميتونيد بجاي آرد و نشاسته ذرت ،از همين مقدار،پودر كاسترد استفاده كنيد)
طرز تهیه
ابتدا شیر،شکر ،آرد ،نشاسته ذرت و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید و بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشد و به غلظت فرني برسد،بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و از روی گاز بردارید.
ته یه قالب كمربندي يا هر ظرف ديگه یه لايه از مواد شكلاتي ،بعد يك ردیف بیسکویت بچینید ،سپس مايع شکلاتی را بر روی آن بریزید. مجددا یه لایه دیگر بیسکوییت و …این کار را ادامه بدهید که مواد تمام شود
.بعد از ٦،٧ ساعت كه داخل يخچال موند،از قالب جدا كنيد.
چند تا نكته ريز كه بايد بهش توجه كنيد
١. به ميزان مواد اوليه دقت كنيد(كم يا زياد نشه) مثلا اندازه قاشق ها براي آرد،خيلي خالي نباشه
٢. مواد رو بزاريد روي حرارت تا به غلظت كافي برسه،عجله نكنيد،همين زود برداشتن از روي شعله و (شل بودن مايه)باعث ميشه تا دسر
بعده سرد شدن خيلي شكل قالب رو به خودش نگرفته باشه.
٣. براي جدا كردن از قالب هم ترجيحا بزاريد دسر يك شب تا صبح توي يخچال بمونه.
(من برای این میزان که توی عکس میبینید از ۶لیوان شیر استفاده کرد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه