آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک یخچالی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک یخچالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۸۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

بیسکویت دایجستیو 800 گرم
مغز گردو یا فندق 100 گرم
شکر 200 گرم
پودر کاکائو 60 گرم
آب 240 میلی لیتر
کره 150 گرم
وانیل‏ 1 قاشق چای خوری
خامه صبحانه 120 گرم
شکلات تخته ای 120 گرم

سایر نکات

1-ابتدا بیسکویت ها را با دست خرد میکنیم

2-مغز گردو یا فندق را به مدت۵دقیقه با حرارت ملایم تفت میدهیم تا بو داده شوند و به بیسکویت های خرد شده اضافه میکنیم.

3-شکر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و آب را کم کم به آن اضافه میکنیم و در آخر کره را اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط به مدت ۸-۷دقیقه میگذاریم بجوشد بعد شعله را خاموش میکنیم و میگذاریم به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه خنک شود.

4-بعد وانیل را اضافه میکنیم سپس مواد سس کاکائویی رابه بیسکویت های خرد شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

5-کف قالب کمربندی ۲۳cm یه نایلون پهن میکنیم و مواد بیسکویتی را در قالب ریخته و خوب پهن میکنیم و به مدت نیم الی یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.

6-خامه را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود سپس از روی حرارت برمیداریم و شکلات تخته ای را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود.

7-کیک را از یخچال بیرون می آوریم و مخلوط خامه و شکلات را روی آن میریزیم و روی آن را صاف میکنیم و دوباره به مدت۳ الی۴ساعت در یخچال قرار میدهیم.
طرز تهیه کیک یخچالی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی