آموزش طرز تهیه کیک گردویی با خامه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آرد 1 پیمانه
گردو پودرشده 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 6 عدد
کره 150 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
وانیل به مقدار لازم
خامه فرم گرفته 450 گرم
طرز تهیه
1-زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید و سفیده را در ظرفی جداگانه با همزن برقی بزنید تا حالت برفی پیدا کند. طوریکه وقتی ظرف را برمیگردانید نریزد. زرده تخممرغ را هم با وانیل، شکر، بیکینگپودر و کره مخلوط کنید.
2-سفیدهها را کمکم به مخلوط زرده و کره اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. سپس آرد و گردوی پودر شده را قاشق قاشق اضافه کرده و خیلی آرام و در یک جهت مخلوط کنید
3-مخلوط آماده شده را در قالب یا قالبهایی که چرب کردهاید بریزید و درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کردهاید، به مدت ۴۰تا۶۰ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
4-در ۳۰ دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید چون پف کیک می خوابد. برای مطمئن شدن از پخت کامل کیک خلال چوبی را درون کیک فروکنید و بیرون بکشید، اگر تمیز بود کیک شما کاملا پخته است.
5-خامه قنادی را در دمای محیط قرار داده و کمی بعد از خارج شدن از حالت انجماد، آن را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه با همزن میزنیم تا خامه فرمدهی شود.
6-کیک را به تعداد لایههای دلخواه برش داده و بعد از سرد شدن بین لایهها و روی کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه