آموزش طرز تهیه کیک کدو حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
از 1 لیوان 2 قاشق غذاخوری کمتر شکر(پیمانه قنادی هم میشود)
1.5 لیوان پوره کدو حلوایی
1 لیوان روغن مایع
2 لیوان آرد
1 قاشق غذاخوری دارچین
نصف استکان شکلات چیپسی
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
برای کرم:
4 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری شکر
وانیل مقداری
2 قاشق غذاخوری کره و یا خامه
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته
طرز تهیه
نشاسته و آرد را در شیر هم بزنید روی اجاق گذاشته شکر را اضافه کنید و هم بزنید نزدیک به برداشتن از روی اجاق(وقتی غلیظ شد) خامه و یا روغن و وانیل را بریزید و روی کیک سرد بریزید .
برای کیک : سفیده های تخم مرغ را جدا با نصف شکر هم بزنید تا کف کند . زرده تخم مرغ را جدا را با نصف شکر بزنید تا به قوام خامه برسد. روغن و پوره کدو حلوایی را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید سپس سفیده تخم مرغ را ریخته آرام هم بزنید. دارچین ، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده آرام هم بزنید تا هوای مایه کیک گرفته نشود. آرد را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید و در آخر چیپس شکلاتی را بریزید. در قالب ریخته در فر بپزید(درجه و زمان در دستور نوشته نشده درجه 180 بپزید و با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید)بعد از خنک شدن کرم را روی کیک بریزید و وقتی کرم کاملا خنک شد دارچین بپاشید .(برای پوره کدو حلوایی اگر کدو حلوایی بزرگ است یک برش کافی است اگر کوچک است دو برش را خرد کنید و با 2 قاشق غذاخوری شکر بدون اینکه آب بریزید بپزید و در غذاساز پوره کنید. و بعد از خنک شدن در کیک استفاده کنید)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه