آموزش طرز تهیه کیک کاکائویی با بادام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰د دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
کره (آب شده) 1/4 فنجان
پودر قند 2 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 فنجان
آرد 2 فنجان
بیکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
شکلات بزرگ (آب کرده و تخته ای شیرین) 2 قطعه
بادام (پوست کنده و خرد شده) 1 فنجان
خامه (زده شده و شیرین) 2 فنجان
طرز تهیه
ابتدا به تدریج ۱ونیم فنجان پودر قند و بعد تخم مرغ را به كره آب شده اضافه كنید و آنها را با همزن برقی خوب بزنید.
وقتی خوب با هم مخلوط شد ، دو سوم شیر را به آن افزوده و آرد ، بیكینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط كرده و بعد از ۳بار الك كردن به تدریج به مواد بیفزایید. بقیه پودر قند را به شکلات آب شده اضافه کرده و بتدریج باقیمانده شیر را نیز به آن بیفزایید و روی حرارت با هم مخلوط کنید.
بعد از اینکه سرد شد آن را به مخلوط اولیه اضافه کنید . خمیر بدست آمده را در یک قالب چرب شده بریزید و آن را حدودا یك ساعت داخل فری كه از قبل داغ شده است قرار دهید.
بعد از پخت كیك را حداقل ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد روی آن را خامه و روی خامه بادام های خرد شده بریزید .
سایر نکات
کیک کاکائویی با بادام
سایر نکات
1)حتما بادام ها را از شب قبل داخل مخلوط شكر،آب و گلاب قرار دهید تا نرم وخوشمزه شوند.
2)یادتان باشد آرد شما باید از نوع مرغوب و سفید باشد و آن را 3بار الك كرده باشید.
3)اگر دوست دارید مقداری شكلات آب شده به خامه اضافه كنید تا خامه كیك شما هم شكلاتی شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه