آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک پنیر آلمانی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک پنیر آلمانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 لیوان و 2 قاشق غذاخوری آرد (لیوان 250 میلی ‌یا پیمانه قنادی)
1 عدد تخم مرغ
65 گرم کره
3 قاشق غذاخوری شکر
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم یا 1.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

طرز تهیه

مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و با دست ورز بدید (با سر انگشتان مخلوط کنید نباید ورز بدید که به روغن بیفتد) خمیر را داخل کیسه فریزر بذارید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید.

برای قسمت سفید روی خمیر:
4 عدد تخم مرغ
از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر شکر (لیوان 250 میلی)
2 پاکت پودر پودینگ وانیلی (اینجا 1 پاکت 37 گرم است هر نوع پودینگی استفاده میکنید کلا 74 گرم پودینگ لازم است)
در این دستور از پودینگ بدون شکر استفاده شده اگر از پودینگ های ترکیه یا ایرانی استفاده میکنید چون پودر پودینگ شکری است مقدار شکر را کم کنید ، نصف لیوان شکر کافی است
2 پاکت وانیل شکری (10 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 لیوان شیر (لیوان 250 میلی)
1 کیلو پنیر کوارک (یا پنیر لبنه)
پنیر کوارک چیزی شبیه ماست چکیده است. گوگل سرچ کنید توضیحات کوارک هست
1 لیوان روغن مایع (لیوان 250 میلی)
طرز تهیه:
پنیر ، روغن مایع ، شیر ، شکر و وانیل شکری را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید سپس پودر پودینگ را اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود (بیش از حد هم نزنید چون مواد شل و آبکی میشود. قوام مواد مثل خامه میشود)
خمیر را روی کاغذ روغنی باز کنید و داخل قالب 28 سانتی جا بدید طوریکه تا کناره های قالب بالا بیاد. مواد آماده شده را داخل خمیر بریزید و در فر 170 درجه 1 ساعت و 15 دقیقه بپزید بعد از اتمام زمان پخت ، فر را خاموش کنید و 10 دقیقه بعد از فر بیرون آورید. میتوانید با نارنگی تزیین کنید. ❣نکته: برای اینکه موقع پخت ترک نخورد میتوانید داخل ظرفی آب بریزید و در کف فر و در یک گوشه بذارید. دقت کنید ظرف آب را زیر چیز کیک نذارید چون زیر چیز کیک نمیپزد
طرز تهیه کیک پنیر آلمانی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی