آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شکر …………………… 1 لیوان سرخالی
تخم مرغ ………………… 3 عدد
روغن مایع ……………… نصف لیوان
آب پرتقال ………………. نصف لیوان
بیکینگ پودر …………….. 1 قاشق چای خوری
آرد …………………….. 2 لیوان
.
مواد لازم سس پرتقالی:
پرتقال ………………….. 3 عدد
شکر …………………… 1 لیوان
طرز تهیه
برای تهیه ی سس پرتقالی، ابتدا پوست پرتقال ها را با رنده ی ریز، رنده می کنیم و آب آن ها را می گیریم. آب پرتقال ها را به همراه پوست رنده شده ی آن ها در ظرف مناسبی ریخته و شکر را به آن اضافه می کنیم و ظرف را روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم تا سس به آرامی بجوشد و قوام مناسب پیدا کند سپس از روی شعله ی اجاق برمی داریم و اجازه می دهیم خنک شود. برای تهیه ی خمیر کیک، تخم_مرغ ها را به همراه شکر در ظرفی ریخته و به وسیله ی همزن برقی به خوبی می زنیم تا کرمی شود سپس روغن مایع و آب_پرتقال را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم سپس مخلوط آرد الک شده و بیکینگ پودر را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم. خمیر را در قالب کیک صبحانه که داخل آن را کاملا چرب کرده ایم می ریزیم و قالب را درون فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم. دقت می کنیم زمانی که کیک پف کرد، دمای فر را به 150 درجه ی سانتی گراد کاهش می دهیم و وقتی که کیک طلایی شد، تست پخت را با یک خلال دندان، انجام می دهیم و در صورتی که کیک پخته بود، از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کیک به مدت 5 دقیقه بماند سپس روی کیک، به وسیله ی چنگال یا خلال دندان سوراخ هایی ایجاد کرده و سس پرتقالی را روی تمام سطح کیک می ریزیم. بعد از این که کیک خنک شده و سس کاملا جذب کیک شد، کیک را از قالب خارج کرده و برش می زنیم و به همراه چای ، سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه