آموزش طرز تهیه کیک پرتقال وارونه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
پرتقال 5 عدد
خاک قند 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 4 قاشق مربا خوری
آرد 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
کره ذوب شده 40 گرم
بیکینگ پودر2 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-پرتقال را پوست کنید و پالپ آن را از پوست جدا کنید.
2-فر را روی ۲۱۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
3-در ۴ عدد قالب یک نفره یا یک عدد قالب مناسب، یک قاشق شکر قهوه ای بریزید و تکه های پرتقال را کف قالب بچینید وکمی آب پرتقال اضافه کنید.
4-تخم مرغ ها را با بقیه شکر و کره هم بزنید، سپس آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید. مایه به دست آمده را در قالب روی پرتقال ها بریزید و به مدت ۳۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
5-قالب را در بیاورید و کیک را پس از کمی خنک شدن، با استفاده از چاقو از کنار قالب جدا کنید و برگردانید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه