آموزش طرز تهیه کیک پرتقال با کرم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
کره (به دمای اتاق رسیده) 1.5 پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
بیکینگ پودر 2/1 قاشق چای خوری
نمک 1.5 قاشق چای خوری
آرد 3 پیمانه
پوست پرتقال رنده شده 1.5 قاشق چای خوری
مارمالاد پرتقال 3/4 پیمانه
پودر پسته 1/4 پیمانه
آرد (برای قالب) 2 قاشق سوپ خوری
کره آب شده(برای قالب) 1 قاشق سوپ خوری
0
مواد لازم برای کرم
پودر شکر 1.5 پیمانه
خامه فرم گرفته 1/4 پیمانه
پوست پرتقال رنده شده 1/8 قاشق چای خوری
پسته خردشده 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-کره را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی آن را خوب بزنید تا نرم شود، سپس شکر را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط نرم و یکدستی حاصل شود. حالا باید تخممرغها را دانهدانه اضافه کنید و بعد از هر تخممرغ، مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
2-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. در ظرفی دیگر آرد، بیکینگپودر و نمک را با هم الک کنید. ۳/۱ مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و بهآرامی هم بزنید. حالا باید نیمی از شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. حالا ۳/۱ دیگر آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در مواد حل شود،
3-سپس بقیه شیر را اضافه کنید و هم بزنید. در انتها بقیه آرد را اضافه کنید . مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مارمالاد پرتقال ، تکههای پسته و رنده پوست پرتقال را هم در این زمان اضافه کنید. مواد را بهآرامی با هم مخلوط کنید تا مایه کیک آماده شود.
4-قالب کیک را با کره آبشده چرب کنید. مقداری آرد هم داخل قالب بریزید. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و آن را به مدت ۶۰-۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک بپزد و آماده شود.
5-در این فاصله کرم را آماده کنید. شکر، رنده پوست پرتقال و نیمی از خامه را با همزن برقی بزنید تا کاملامخلوط شود، سپس بقیه خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید، سپس آن را داخل یخچال بگذارید.
6-وقتی کیک آماده و کاملا سرد شد، کرم را روی آن بریزید. کیک را با تکههای پسته و در صورت تمایل تکههای پرتقال تزئین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه