آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک وانیلی با باتر کریم لیمویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک وانیلی با باتر کریم لیمویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای کیک:
حدود 330 تا 339 گرم کره بی نمک در دمای اتاق(کمی هم برای قالب)
4ونیم پیمانه آرد
1ونیم قاشق غذاخوری بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری نمک
2ونیم پیمانه شکر
6 تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
2 تا لوبیای وانیل فقط تخم هاش
1ونیم پیمانه خامه پر چرب
15 قطره رنگ خوراکی ژله ای(اختیاری)

برای باترکریم لیمویی:
نصف پیمانه کره نرم
4ونیم پیمانه پودر شکر(شکر قنادی)(زیاده اگه خودتون کمتر بزنین)
1 قاشق غذاخوری پوست رنده شده لیمو
6 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
1 لوبیای وانیل فقط تخم هاش

برای تزیین: مقداری تمشک سیاه

طرز تهیه

در قالب کاغذ روغنی بزارین و روغن بمالین و آرد بپاشین، در کاسه بزرگی آرد، بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنین و بزارین کنار.
کره و شکر رو با هم زن خوب بزنین با سرعت متوسط به بالا، تا روشن شه(حدود 3 دقیقه)، سرعت هم زن رو متوسط کنین و تخم مرغ ها رو اضافه کنین یکی یکی و بزنین.(دور کاسه رو بعضا با لیسک تمیز کنین و به مواد برگردونین).تخمهای وانیل و رنگ خوراکی هم اضافه کنین.سرعت هم زن رو بزارین کم و در 3 مرحله(در هر مرحله 1/3 آرد و 1/3 خامه پرچرب)آرد و خامه پرچرب رو اضافه کنین(با آرد شروع کنین و با آرد تمام کنین)(زیاد نزنین).اگه خواستین رنگ بیشتری اضافه کنین.
کیک رو توی قالب بریزین و 30تا40 دقیقه در فر گرم 180 درجه بپزین تا روش کمی طلایی شه و فشار دادنی مثل اسفنج برگرده.بعد از درآوردن از فر بزارین 15 دقیقه در قالبش سرد شه، بعد با کاغذش دربیارین تا کاملا سرد شه.بعد روی کیک و اطرافش رو با چاقو یا هرچیزی ببرین تا صاف شه.
طرز تهیه باترکریمو نذاشته بود.برای باترکریم، کره رو خوب بزنین، بعد آرام آرام پودر شکر رو اضافه کنین و بزنین و بعد بقیه رو اضافه کنین و بزنین
طرز تهیه کیک وانیلی با باتر کریم لیمویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی