آموزش طرز تهیه کیک هویج وکشمش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
آرد 250 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری
هویج 350 گرم
شکر 200 گرم
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چای خوری
آب پرتقال 1 قاشق سوپ خوری
کشمش پلویی 2 قاشق سوپ خوری
روغن مایع 3/4 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
طرز تهیه
1-کشمش را با یک قاشق از آرد دستور مخلوط میکنیم، هویج را رنده درشت میزنیم تا آب نیاندازد، آرد وبکینگ پودر وکمی نمک سه بار الک میکنیم.
2-تخم مرغ ها را یک دقیقه میزنیم بعد شکر ورنده پوست پرتقال را اضافه وهم میزنیم تا کرم وکشدار شود درهمین حین آب پرتقال هم اضافه میکنیم.
3-روغن مایع را اضافه وهم میزنیم آرد را طی سه مرحله اضافه کرده وبا لیسک هم میزنیم.هویج را هم اضافه میکنیم.
مواد را داخل قالب چرب شده وآرد پاشیده ریخته وکشمش را اضافه میکنیم با سیخ چوبی کمی مخلوط میکنیم.
4-قالب را درون فر ۱۷۵ درجه که از قبل یک ربع گرم کرده ایم قرار میدهیم به مدت ۴۵ دقیقه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه