آموزش طرز تهیه کیک هویج انبه 2 . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 1نفر
آرد کامل 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شده 1/4 قاشق چای خوری
کره آب شده 1/2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آب انبه 1/4 پیمانه
هـویج رنده شده 3 پیمانه
هـویج (به صورت نوارهای باریک) به مقدار لازم
پنیر خامه ای 225 گرم
کره آب شده 1/4 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای خوری
پودر قند 4 پیمانه
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. کف قالب کیک را با روغن چرب کنید. روی آن آرد بپاشید و آرد اضافه را بتکانید. قالب را کنار بگذارید.
2-در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگپودر، نمک و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3-در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی با سرعت متوسط حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید. شکر را اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید
4-تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مایه خمیر یکدست شود.
5-مخلوط آرد و ¾ پیمانه آب انبه را اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید. سپس هویج رنده شده را اضافه کنید و پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، آنها را درون قالب بریزید.
6-قالب را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شود. آن را از فر خارج کنید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
7-آب انبه باقی مانده را در یک شیرجوش کوچک بریزید و بگذارید بجوشد و حجم آن تا ¼ پیمانه کاهش پیدا کند. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
8-در این فاصله، کیک را از وسط دونیم کنید. یک لایه پنیر خامها ی روی سطح کیک بمالید. لایه بعدی کیک را روی آن بگذارید.
9-در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای و ¼ پیمانه کره را با هم مخلوط کنید. وانیل و پودر قند را بیفزایید و هم بزنید. آن را روی کیک بگذارید.
10آب انبه غلیظ شده را روی آنها بریزید و با نوارهای باریک هویج تزئین کنید.
سایر نکات
انبه و هویج هر دو نارنجی هستند و از نظر مزه نیز به هم شباهتهایی دارند. به همین دلیل، ترکیب آنها در این کیک باعث خوش طعم شدن این کیک شده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه