آموزش طرز تهیه کیک هندوانه ویژه یلدا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۸ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
هندوانه بزرگ 1 عدد
خامه فرم گرفته 400 گرم
پودر قند 2 قاشق سوپ خوری
بادام بدون پوست پرک 1 پیمانه
بلوبری 1/2 پیمانه
توت فرنگی 4 عدد
پودر نارگیل برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا هندوانه را از وسط نصف کنید. نیمی از هندوانه برای درست کردن کیک کافی است. پوست آن را بگیرید،مانند کیک گرد آن را برش بزنید و روی ظرف مورد نظرتان قرار دهید. اگر میخواهید از هر دوقسمت هندوانه استفاده کنید، دو عدد کیک به دست می آید.
2-حالا باید خامه و پودر قند را با همزن برقی خوب بزنید تا پودر قند به طور یکنواخت با خامه مخلوط شود. سپس با یک چاقوی بزرگ، خامه را روی کیک و اطراف آن بمالید و آن را به طور یکنواخت صاف کنید.
3-در این مرحله بادام ها را روی خامه فشار دهید تا همه سطح کیک با بادام پوشیده شود.
4-توت فرنگی ها را بعد از شست و شو به صورت عمودی برش بزنید و سپس آنها را روی کیک بچینید. بلوبری ها را هم روی توت فرنگی ها و خامه روی کیک قرار دهید. در انتها کیک را با مقداری بادام و پودر نارگیل تزیین کنید.
5-کیک را داخل یخچال بگذارید تا خامه کاملا خنک شده و کمی سفت شود، سپس آن را از یخچال درآورید، مثلثی برش بزنید و سرو کنید.
سایر نکات
برای تهیه این کیک از هر میوه ای که در منزل دارید، می توانید استفاده کنید.
اگر نمیخواهید کیک شما شیرین باشد، پودر قند را از مواد حذف کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه