آموزش طرز تهیه کیک هلو دارچینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 قاشق مربا خوری دارچین
1 پنس نمک
1 قوطی خامه صبحانه (200 میلی)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
2.5 الی 3 لیوان آرد را با کنترل بریزید
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرمی، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده، میتونید پودر خامه بریزید)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 استکان چیپس شکلات
برای روی کیک:
3 عدد هلو ، 1 قاشق مربا خوری دارچین ، 1 قاشق سوپ خوری شکر
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را 7_6 دقیقه با دور تند هم بزنید. وانیل ، دارچین ، خامه ، روغن مایع و نمک را اضافه کنید. 2_1 دقیقه به این شکل هم بزنید سپس آرد ، پودر کرم شانتی و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. مخلوط آرد را در 3_2 مرحله به مواد مایع اضافه کنید و هم بزنید. در آخر به چیپس شکلاتی کمی آرد بپاشید و به مایه کیک اضافه کنید و داخل قالب کیک چرب شده بریزید. هلو را که نازک برش زده اید را روی مایه کیک بذارید و کمی فشار بدید. تمام روی کیک را با هلو پر کنید سپس دارچین و شکر بپاشید. در فر 175 درجه با کنترل حدود 50_45 دقیقه بپزید. سپس کنار بذارید وقتی به دمای اتاق رسید برش زده سرو کنید. یادتان نرود روی کیک پودر قند بپاشید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه