آموزش طرز تهیه کیک نسکافه ای بی بی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 2 پیمانه
شکر 2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
نسکافه 3 قاشق غذا خوری
کره 1 پیمانه
نمک 1/2 قاشق چای خوری
شیر 1/2 پیمانه
آب داغ 1/2 پیمانه
وانیل 2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شکلات آب شده 1/2 پیمانه
گردو خردشده به مقدار لازم
طرز تهیه
1–اول فر را روشن کنید درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا۱۸۰ درجه سانتیگراد .قالب را با قلم مو چرب کنید و آردبپاشید .
2-آرد و نمک و شکر رو با هم مخلوط کنید.سه قاشق غذاخوری نسکافه را در لیوان آب گرمی که داشتیم حل کنید و کنار بگذارید.
3-کره را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود اما مراقب باشید جوش نیاید سپس نسکافه حل شده در آب را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4-شیر و وانیل و تخم مرغ و بیکینگ پودر رابا هم مخلوط کرده به مدت ٣ دقیقه با همزن برقی هم بزنید. مایع نسکافه و کره را که درست کرده بودید و سرد شده را به آرد اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید .
5-وقتی مخلوط شدند مخلوط شیر و وانیل و تخم مرغ، بیکینگ پودر را که آماده کرده بودید به همراه گردو به آرد اضافه کنید. سپس در قالب بریزید و ۳۵ دقیقه بگذارید تا پخته شود.
6-با یک خلال دندان تمیز بعد از ۳۵ دقیقه چک کنید که کیک پخته شده یا خیر بعد از پخته شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس با شکلات آب شده آن را تزئین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه