آموزش طرز تهیه کیک (نان) صبحانه ی زیتونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ …………………….. 3 عدد
روغن زیتون …………………. 1 لیوان
شیر …………………………… یک و نیم لیوان
آرد …………………………….. 3 لیوان
بیکینگ پودر …………………. 1 قاشق چای خوری
نمک …………………………… نوک قاشق چای خوری
فلفل قرمز خشک ……………. به مقدار دلخواه(اختیاری)
پنیر سفید رنده شده ……….. یک و نیم لیوان(پنیر صبحانه)
زیتون سیاه خرد شده ………. 1 لیوان(یا زیتون سبز)
مغز گردوی خرد شده ……….. نصف فنجان
آویشن تازه …………………… 4 تا 5 شاخه(یا پودر آویشن به مقدار دلخواه)
طرز تهیه
تخم_مرغ ، روغن_زیتون و شیر را در ظرف گودی ریخته و به خوبی هم می زنیم تا مخلوط شود. مخلوط آرد و بیکینگ پودر، نمک ، پودر فلفل قرمز خشک ، پنیر سفید رنده شده ، زیتون سیاه (یا سبز ) بدون هسته ی خرد شده، مغز گردو ی ریز خرد شده و آویشن تازه ی خرد شده را نیز به ظرف، اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. خمیر را در قالب مستطیلی مخصوص کیک صبحانه که آن را کاملا چرب کرده ایم می ریزیم و قالب را به مدت 40 دقیقه، در فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس از فر خارج کره و نان را به صورت نیمه گرم ، سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه