آموزش طرز تهیه کیک نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان 200 میلی ، حدود 170 گرم)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک 110 میلی ، حدود 80 گرم)
1 استکان شیر (110 گرم)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1.5 لیوان آرد (1 لیوان آرد 110 گرم )
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم معادل 2.5 قاشق چای خوری)
برای خیس کردن کیک:
1.5 لیوان شیر
40 گرم شکلات شیری
شیر را کمی گرم کنید اجاق را خاموش کنید و شکلات خرد شده را به شیر اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید.
برای روی کیک:
2.5_2 لیوان پودر نارگیل
1 لیوان شکر
1 لیوان گردوی خرد شده
1 پاکت وانیل شکری
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری کره
1 پاکت خامه (200 میلی)
طرز تهیه
پودر نارگیل و گردو را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بریزید و داخل فر بذارید و تا وقتیکه رنگشان تغییر کند گاهی هم بزنید و تفت بدید سپس کنار بذارید ولرم شود.
خامه ، شکر ، وانیل ، زرده تخم مرغ و کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه هم میزنید گرم کنید. مخلوط مایع آماده شده را به پودر نارگیل و گردوی تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.
برای کیک تخم مرغ و شکر را 10_8 دقیقه هم بزنید. بجز بکینگ پودر بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با لیسک آرام هم بزنید. داخل قالب کمربندی 26 سانتی چرب شده که کف قالب کاغذ روغنی انداختید بریزید. چند بار روی میز بزنید تا حباب های هوا خارج شود. در فر 180 درجه با کنترل بپزید. با خلال دندان پخت کیک را تست کنید. کیک پخته شده و ولرم شده را همراه با کمر قالب داخل ظرف سرو بذارید و با مخلوط شیر و شکلات تمام قسمتهای کیک را به طور یکنواخت خیس کنید و سپس مخلوط نارگیلی را روی کیک بریزید و 4_3 ساعت در یخچال بذارید و سپس کمر قالب را بیرون آورید. در آخر با 80 گرم شکلات آب شده به روش بنماری روی کیک را تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه