آموزش طرز تهیه کیک نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1.5 لیوان آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
برای خیس کردن کیک:
1 لیوان شیر
40 گرم شکلات شیری
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای کرم:
1 لیتر(4 لیوان) + 1 لیوان شیر (کلا 5 لیوان)
1 لیوان شکر
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی )
1 لیوان پودر نارگیل
40 گرم شکلات سفید
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را 10_8 دقیقه هم بزنید تا کف کند. سپس بقیه مواد بجز بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. در آخر بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با لیسک آرام و بدون اینکه پف مواد گرفته شود هم بزنید. ظرف پیرکس را چرب و آرد پاشی کنید(قالب دیگه هم میشه) مایه کیک را داخل قالب بریزید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 32_30 دقیقه با کنترل بپزید(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید) و سپس کنار بذارید ولرم شود.
شیر را کمی گرم کنید و اجاق را خاموش کنید شکلات خرد شده و پودر کاکائو را به شیر اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید و با این سس تمام قسمتهای کیک ولرم را خیس کنید.
برای کرم تمام مواد بجز شکلات ، وانیل و پودر نارگیل را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق با حرارت کم در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتی که قوام بگیرد بپزید سپس وانیل را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. سپس شکلات سفید و پودر نارگیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. کرم گرم آماده شده را روی کیک بریزید و صاف کنید و کنار بذارید سرد شود. در آخر روی کرم پودر نارگیل فراوان بپاشید و به دلخواه تزیین کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه