آموزش طرز تهیه کیک موز و قهوه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
بیسکویت لیدی فینگر …………… 400 گرم
.
مواد لازم شربت کیک:
آب داغ ……………………………. 3 لیوان
قهوه ی فوری(گرانول) ………….. 3 قاشق غذاخوری
.
مواد لازم کرم کیک:
پنیر ماسکارپونه ………………… 150 گرم
شکر ………………………………. 60 گرم
شیر ………………………………. 150 میلی لیتر
خامه ……………………………… 250 میلی لیتر
قهوه ی فوری(گرانول) …………. 1 قاشق غذاخوری
موز ……………………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه ی شربت قهوه ی کیک، در ظرف مناسبی قهوه ی گرانول و آب جوش را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا قهوه کاملا در آب جوش، حل شود. برای تهیه ی کرم کیک، در ظرف مناسبی پنیر ماسکارپونه ، شکر ، شیر و خامه را به وسیله ی همزن برقی به خوبی مخلوط می کنیم سپس قهوه ی گرانول را اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم. بیسکویت های لیدی_فینگر را در شربت قهوه فرو کرده و ابتدا دور یک قالب کمربندی، به صورت ایستاده، کنار هم می چینیم سپس بیسکویت های آغشته به شربت قهوه را کف قالب نیز می چینیم طوری که کف و دیواره ی قالب، کاملا با بیسکویت های مرطوب به شربت قهوه، پوشیده شود. با یک لایه از کِرِم پنیری روی بیسکویت های کفِ قالب را می پوشانیم و یک لایه موز حلقه حلقه شده را روی کرم می چینیم سپس یک لایه ی دیگر از بیسکویت های آغشته به شربت قهوه را روی موزها چیده و یک لایه کرم و یک لایه حلقه های موز را روی آن قرار می دهیم و این کار را تا تمام شدن همه ی مواد انجام می دهیم طوری که لایه ی آخر و رویی، لایه ی کرم باشد. کیک را حداقل به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم و هنگام سرو ، روی آن را با حلقه ی های موز تزیین می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه