آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه کیک مرغ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کیک مرغ غذایی است که همگی به احتمال زیاد حداقل یک بار آن را در مهمانی‌ها و مناسبت‌های مختلف دیده‌ایم. این غذا را می‌توانید به روش‌های مختلفی درست کنید و بسته به سلیقه‌تان مواد مختلفی در آن بریزید. در صورتیکه می‌خواهید کیک مرغ رژیمی درست کنید می‌توانید سس مایونز را با ماست جایگزین کنید یا به نسبت بیشتری از ماست و مایونز سسی تهیه کرده و روی آن بریزید. می‌توانید با استفاده از خیار، شوید، خیارشور، گوجه، ذرت و غیره برای زیباتر کردن سفره‌تان به راحتی کیک مرغ را تزئین کنید. در ادامه با ما همراه شوید تا نحوه درست کردن و تزئین کیک مرغ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

2 عدد سینه مرغ
1 بسته نان تست
2 عدد تخم مرغ
نصف لیوان خیارشور
1 لیوان گردو
1 لیوان پیازچه، جعفری و تره
نصف لیوان ماست خامه‌ای کاله
سس مایونز به مقدار لازم
نصف لیوان جعفری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا باید سینه مرغ را به همراه ادویه بپزید، بعد از آنکه مرغ به خوبی پخته شد استخوان‌های آن را به دقت جدا کنید و گوشت مرغ را رشته رشته کنید یا داخل غذاساز بریزید و کاملا خرد کنید.
تخم مرغ پخته را هم خرد کنید، سبزی‌ها را شسته و خرد کنید و به همراه مایونز، ماست، ادویه‌ها و خیارشور و گردو‌های خرد شده به تخم مرغ‌ها افزوده و به خوبی مخلوط کنید.
اطراف نان تست را جدا کرده و تعدادی را کف ظرف مورد نظرتان بپینید، مقداری از مواد را روی آن پخش کنید و مجددا یک لایه نان روی آن قرار دهید و این کار را به ترتیب انجام دهید تا مواد تمام شود.
روی کیک را با سس مایونز بپوشانید تا مایونز به صورت لایه‌ای یکدست روی آن پخش شود، کیک مرغ را به مدت حداقل دو ساعت داخل یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه کیک مرغ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی