آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک عسلی یونانی؛ دسری که حتما باید امتحان کنید!

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک عسلی یونانی؛ دسری که حتما باید امتحان کنید! . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ: 3 عدد
کره: 170 گرم
آرد: 1 پیمانه
شیر: یک چهارم پیمانه
بیکینگ پودر: یک و یک دوم قاشق چای خوری
پودر دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
شکر: سه چهارم پیمانه
وانیل شکری: یک چهارم قاشق چای خوری

مواد لازم برای سیروپ عسل:

آب: دو چهارم پیمانه
عسل: یک دوم پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه

طرز تهیه

1. فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب مربعی به اندازه 25×25 را چرب کنید.

2. در کاسه ای آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر دارچین را با هم مخلوط کرده و الک کنید. کره و شکر را توسط همزن برقی بزنید تا نرم و سبک شود.

3. سپس تخم مرغ ها را دانه به دانه به آن بیفزایید. بعد از آن وانیل را نیز اضافه کنید، مواد خشک را به همراه شیر به تناوب و در سه مرحله به باقی مواد اضافه کنید وب ا همزن بزنید تا یکدست شود. در نهایت گردوی خرد شده را نیز اضافه کنید.

4. مواد را درون قالب بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. بعد از اطمینان از پخت قالب را از فر خارج کرده روی تور فلزی قرار دهید و اجازه دهید تا 15 دقیقه کیک درون قالب خنک شود.

5. سیروپ عسل (خنک شده) را با قلمو روی کیک ریخته بسته به میزان شیرینی و کم شیرین بودن کیک می توانید مقدار سیروپ را تغییر دهید. می توانید کیک را به اسلایس های مربع تقسیم کنید، در ظرف چیده و سرو نمایید.

طرز تهیه سیروپ عسل:

عسل و شکر و آب را درون قابلمه ای ریخته و روی شعله کم قرار دهید تا برای 5 دقیقه بجوشد. می توانید به مقدار یک قاشق چای خوری آب لیموی تازه نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید سیروپ 2 دقیقه دیگر بجوشد. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
طرز تهیه کیک عسلی یونانی؛ دسری که حتما باید امتحان کنید!

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی