آموزش طرز تهیه کیک شیفون موکا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 7نفر
تخم مرغ 4 عدد
آرد 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
پودر کاکائو 1/3 پیمانه
آب جوش 90 میلی لیتر
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
قهوه فوری 1.5 قاشق سوپ خوری
کرم تارتار 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
پودر کاکائو و قهوه فوری را در آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا خنک بشه.یک هشتم پیمانه از شکر را کنار بگذارید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنین.
در کاسه بزرگی زرده های تخم مرغ، بقیه شکر، روغن مایع، وانیل، نمک و مخلوط کاکائو و قهوه را با دور تند همزن برقی به مدت سه تا چهار دقیقه بزنید تا مواد حجم پیدا کرده و رنگ مایع روشن بشه. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به مایه اضافه کنید.
در ظرفی سفیده تخم مرغ را بزنید تا کمی کف کنه. سپس کرم تارتار را اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید تا سفید بشه. سپس شکر باقیمانده را به تدریج اضافه کرده و سفیده ها را بزنین تا کاملا سفت شده از ظرف نریزه.
کمی از سفیده زده شده را به مخلوط زرده اضافه کنین و با همزن بزنید تا مواد کمی شل بشه. بقیه سفیده ها را با لیسک به آرامی با مواد مخلوط نمایید و دورانی هم بزنید تا پف موادمون نخوابه.
قالب میان تهی بیست و سه سانتی یا قالب گرد بیست سانتی را چرب کنین. (فقط کف قالب) و مواد را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا زمانی که چیزی به خلال دندان نچسبه.
کیک را از فر خارج کنید و ده دقیقه در قالب میزاریم تا خنک شه. سپس کیک را روی توری سیمی منتقل میکنیم تا کاملا خنک بشه.
سایر نکات
از من ۵۳ دقیقه وقت برد تا کیک پخته شه.
شما بعد نیم ساعت کیک رو تست کنین.
به جای کرم تارتار میشه ازچند قطره آب لیمو استفاده کرد.
آب جوش کمی کمتر از 1/4 پیمانه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه