آموزش طرز تهیه کیک شیر عسلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
وانیل 1 قاشق چای خوری
کره (ذوب شده) 1 پیمانه
شیر عسل 500 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
آب پرتقال 1 پیمانه
آرد 2.5 پیمانه
طرز تهیه
1-ابتدا آرد را با بیكینگ پودر و وانیل مخلوط كرده و ۳بار الك میكنیم،وسط آرد حفره ای ایجاد كرده و كره ذوب شده را اضافه میكنیم و شیر عسلی و آب پرتقال را هم اضافه كرده و آرد را از كنار به سمت داخل می آوریم و به آرامی مخلوط میكنیم.
2-سپس با همزن دستی مواد رو مخلوط کرده تا جایی که حباب های ایجاد شده توسط بیکینگ پودر و محیط اسیدی آب پرتقال از بین نرود که این موارد باعث پف کیک خواهد شد .
3-حالا مواد مخلوط را در قالب بریزد و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید .
سایر نکات
به دلیل استفاده نشدن تخم مرغ روی کیک زیاد طلایی نمی شود و بهتر است كمی زعفران یا زرده تخم مرغ روی كیك بدهید.
این كیك بهتر است با خامه زده شده مصرف شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه