آموزش طرز تهیه کیک شیر داغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای0 1 نفر
تخم مرغ 4 عدد
شکر 350 گرم
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
آرد سفید 300 گرم
بیکینگ پودر 2/4 قاشق چای خوری
شیر 1/4 پیمانه
روغن مایع 100 گرم
طرز تهیه
1-ابتدا تخم مرغها و شکر و اسانس را با سرعت بالای همزن حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم مانند شوند.
2-آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و با لیستک به مایه کیک بیفزایید دقت کنید که آرد گلوله گلوله نشود میتوان چند ثانیه کوتاه با همزن مواد را مخلوط کرد اما اینکار ممکن است پف مواد را از بین ببرد.
3-سپس شیر را کمی گرم کنید و بهمراه روغن مایع کم کم به مایه کیک بیفزایید .
4-فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم همزن بزنید.مایه کیک را در قالب از قبل چرب و آرد پاشی شده بریزید .قالب ترجیحا تو خالی باشد
5-بین ۵۰ دقیقه تا یکساعت در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۵ درجه برای فرهای گازی و ۱۶۵ درجه برای فرهای برقی در فر از پیش گرم شده قرار دهید.در آخر با فرو کردن خلال چوبی به داخل کیک تست کنید اگر موادی به خلال نچسبیده بود یعنی کیک پخته.
6-بعد از اینکه کیک کمی در قالب خنک شد آنرا روی توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود و با شکلات بنماری شده و ترافل های رنگی تزیین کنید . نوش جان هزینه این آموزش صلوات بر محمد وال محمد است.
سایر نکات
برای اسانس این کیک میتوانید بجای وانیل از ۲ قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال استفاده کنید.
بهترین قالب برای این کیک قالب میان تهی یا شیفون هست.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه