آموزش طرز تهیه کیک شیر اسفنجی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 16 نفر
آرد 2 پیمانه
شکر1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن 3/4 پیمانه
تخم مرغ متوسط 4 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کنار میگذاریم
2-زرده و سفیده را جدا میکنیم سفیده را با دور تند همزن در یک جهت بخوبی میزنیم تا نیمه پفکی شود .
3-در ادامه نیمی از شکر را میافزاییم و کمی میزنیم تا شکر حل شود.سفیده را موقتا به یخچال انتقال میدهیم
4-زرده وانیل و مابقی شکر را با دور متوسط آنقدر میزنیم تا سفید و غلیظ شود.
5-در ادامه دور همزن را آهسته کرده روغن و سپس شیر را میریزیم و یک دور ۱۰ثانیه ای میزنیم
6-آرد و بکینگ پودر را روی زرده ها الک کرده و ترکیب میکنیم.اگر احساس کردیم مواد بخوبی ترکیب نشده بکمک همزن یک دور پنج ثانیه ای مواد را با دور بسیار کند میزنیم
7-در انتها مواد ترکیب شده را به سفیده افزوده و با کمک لیسک به آرامی ترکیب میکنیم
8-مواد را در قالب سایز ۲۵ ریخته و درون فر زمان ۵۰ دقیقه در دمای ۱۷۵ قرار میدهیم
سایر نکات
مدت زمان پخت و دمای انتخابی بستگی به نوع فر دارد،اما تایم معمول ۱۷۵درجه و زمان آن حدود ۵۰دقیقه میباشد. این کیک بافت کاملا اسفنجی و نرمی خواهد داشت و تفاوتش با کیک اسفنجی معمولی در میزان روغن آن است که کیک را کمی چرب تر و سنگین تر میکند.همچنین شیر که جزو ترکیبات اصلی این کیک میباشد جایگزین آب جوش است،اما احتیاجی به داغ کردن آن نیست
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه