آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی پرتغالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 7 نفر
آرد 1.5 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
آب پرتقال 1 پیمانه
پودر کاکائو 3 قاشق غذا خوری
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق غذا خوری
شکر 1 پیمانه
وانیل نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2/5 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-اول فر رو با درجه ۱۸۰ روشن میکنیم. آرد،بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم.
2-تخم مرغ ها را همراه وانیل و شکر ۵ دقیقه هم میزنیم تا رنگش روشن بشه و حجمش دو برابر بشه.
3-روغن مایع و پوست پرتقال را اضافه کرده و ۱ دقیقه هم می زنیم. آب پرتقال و مخلوط آردی را که الک کردیم در سه مرحله به مواد اضافه کرده و با دور کم همزن هم میزنیم.
4-قالب مورد نظر رو کاغذ روغنی انداخته و مواد رو داخل قالب ریخته و در فر به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم.البته بعد نیم ساعت به دلیل متغیر بودن فرها تست میکنیم.
سایر نکات
کیک شکلاتی پرتغالی
۳/۴ پیمانه آب پرتقال
3 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق غذاخوری پودر ژله پرتقال
آب پرتقال و شکر رو با هم مخلوط کرده روی شعله ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسه بعد پودر ژله رو اضافه کرده و کمی هم میزنیم شعله رو خاموش کرده هم میزنیم تا پودر ژله کاملا حل بشه میذاریم تا سس خنک بشه.
این سس اختیاریه عزیزان،میتونین با گاناش و سس شکلاتی هم تزیین کنین.
این کیک بافت بسیار عالی به همراه عطر و طعم کاکائو و پرتغال بینظیر میشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه