آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شکلاتی معروف آلمانی شماره دو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی معروف آلمانی شماره دو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای کیک:
168 گرم کره، همدمای اتاق
1ونیم پیمانه یا 310 گرم شکر
1/4 پیمانه یا 58 گرم خامه ترش یا ماست شیرین
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
226 گرم شکلات ترجیحا آلمانی،آب شده
4 تخم مرغ بزرگ همدمای اتاق
2ونیم پیمانه یا 325 گرم آرد
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری نمک
3/4 پیمانه یا 180 میلی لیتر باترمیلک همدمای اتاق(طرز تهیش کامنته)
1/4 پیمانه یا 60 میلی لیتر آب همدمای اتاق

برای فیلینگ نارگیل و گردو :
6 زرده تخم مرغ
340 گرم شیر تبخیر شده یا خامه صبحانه(طرز تهیش کامنته)
1ونیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
1ونیم پیمانه یا 310 گرم شکر
168 گرم کره
3 پیمانه یا 255 گرم نارگیل رنده یا پودر شده ترجیحا شیرین شده
1 و 1/4 پیمانه گردو خرد شده

برای فراستینگ شکلاتی :این مقدار خیلییی زیاده و من پیشنهاد نمیکنم، فراستینگ
شکلاتیه اولی بهتره
336 گرم کره
1 و 1/4 پیمانه یا 237 گرم روغن قنادی (شرتنینگ) یا همونقدر کره
9 و 3/4 پیمانه یا 1121 گرم پودر قند
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 و 1/4 پیا 123 گرم پودر کاکائو
60-75 میلی لیتر شیر

طرز تهیه

3 تا قالب 23 سانتیمتری کاغذ روغنی بزارین و فر رو دمای 176 درجه بزارین.
برای کیک،کره و شکر رو با همزن بزنین تا رنگش روشن شه، حدود 3-4 دقیقه. خامه ترش و وانیل رو اضافه کنید و بزنین، بعد شکلات آب شده بعد زرده هارو یکی یکی اضافه کنین و بزنین، مخلوط کمی سفت بنظر میاد.مواد خشک رو با همزن دستی بزنین، در کاسه ای دیگه هم باترمیلک و آب رو مخلوط کنین، حالا نصف مواد خشکو به مایع کیک اضافه کنید و مخلوط کنین، مایع سفت میشه، بعد به آرامی مخلوط باترمیلک و آب رو اضافه کنید و مخلوط کنین، زیاد نه، بقیه مواد خشک رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا فقط مخلوط شن. در طرف دیگه با همزن و کاسه خشک و بدون چربی، سفیده هارو بزنین تا فرم بگیرن، بعد 1/3 سفیده رو به مایع کیک اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، بعد بقیشو اضافه کنید و زیرو رو کنین. 23-25 دقیقه بپزین تا تستر تقریبا تمیز دربیاد از وسط کیک ها.
‎برای فیلینگ نارگیل و گردو، در قابلمه بزرگی، زرده ها، شیر تبخیر شده و وانیل رو با همزن دستی بزنین تا کاملا مخلوط شن، شکر و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین و روی حرارت ملایم حدود 12-15 دقیقه بپزین تا غلیظ شه مثل پودینگ و رنگش قهوه‌ای طلایی شه.از روی حرارت بردارید و بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین کاملا سرد شه
طرز تهیه کیک شکلاتی معروف آلمانی شماره دو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی