آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی معروف آلمانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 و ۳/۴ پیمانه آرد
۲ پیمانه شکر
۳/۴ پیمانه پودر کاکائو
۱ و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱ و نیم قاشق چایخوری جوش شیرین
۱ قاشق چایخوری نمک
۲ تخم مرغ بزرگ (یا ۳ تا متوسط)
۱/۲ پیمانه روغن مایع
۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ پیمانه باترمیلک (طرز تهیش در کامنت)
۱ پیمانه آب جوش یا نسکافه داغ بدون شیرینی
برای فیلینگ نارگیل و گردو :
۱/۲ پیمانه شکر سفید
۱/۲ پیمانه شکر قهوهای روشن
۱/۲ پیمانه کره
۳ زرده تخم مرغ بزرگ
۳/۴ پیمانه شیر تبخیر شده یا خامه صبحانه(طرز تهیش در کامنت)
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
۱ پیمانه گردو خرد شده
۱ پیمانه نارگیل رنده شده یا پودر شده ترجیحا شیرین شده
برای فراستینگ شکلاتی :
۱/۲ پیمانه کره
۲/۳ پیمانه پودر کاکائو
۳ پیمانه پودر قند
۱/۳ پیمانه شیر تبخیر شده یا خامه صبحانه
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
نکته : میتونین کلا حذف کنین یا خامه شکلاتی استفاده کنین
طرز تهیه
فر رو دمای ۱۹۰ درجه بزارین، دو تا قالب ۲۰ یا ۲۳ سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین.
برای کیک، شکر، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک رو با همزن دستی بزنین،در طرف دیگه، تخم مرغها، باترمیلک، وانیل و روغن رو با همزن دستی بزنین تا کاملا مخلوط شن،بعد به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد آب جوش رو اضافه کنید و مخلوط کنین. مخلوط خیلی شل میشه. ۳۵-۲۵ دقیقه بپزین، بستگی به بزرگی قالبتون،تا تستر تقریبا تمیز دربیاد از وسط کیک ها. ۵ دقیقه بزارین سرد شن، بعد از قالب دربیارین.
برای فیلینگ نارگیل و گردو، شکرها، کره، زرده ها و شیر تبخیر شده رو داخل قابلمه بریزین و هم بزنید و روی حرارت ملایم بجوشونین تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین کاملا سرد شه.
برای فراستینگ شکلاتی، کره رو آب کنین، پودر کاکائو رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد در چند مرحله، پودر قند و شیر تبخیر شده رو اضافه کنید و با همزن اونقدر بزنین تا به فرم دلخواه برسه.در آخر وانیل رو اضافه کنید.
روی اولین لایه کیک سرد شده، یک لایه نازک فراستینگ شکلاتی بدین، بعد با قاشق نصف مقدار فیلینگ نارگیل رو بدین و یکنواخت کنین، ولی فیلینگ نارگیل باید حدود ۱ سانتیمتر از کناره ها فاصله داشته باشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه