آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی طبقاتی با رزهای کرمی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
کره 75 گرم
شکر 1.5 پیمانه
آرد 1/4 پیمانه
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
تخم مرغ 2 عدد
شیر 3/4 پیمانه
آب داغ 3/4 پیمانه
خامه فرم گرفته 2 پیمانه
مواد لازم برای کرم کره ای شکلاتی
کره نرم شده 1 پیمانه
پودر قند 3.5 پیمانه
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چای خوری
خامه صبحانه 4 قاشق سوپ خوری
پودر وانیل 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۲ عدد قالب گرد را با کاغذ روغنی بپوشانید کره را آب کنید و کنار بگذارید.
2-آرد، پودر کاکائو، بیکینگپودر، جوششیرین و نمک را داخل ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. کره و شکر وتخم مرغ را در ظرف دیگری با همزن برقی بزنید تا خوب مخلوط شوند، سپس شیر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. در انتها آب داغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد را بهآرامی به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و هم بزنید تا مایه ای رقیق آماده شود.
3-مایه را داخل قالبها بریزید و به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیکها بپزندسپس آنها را از فر خارج کرده وبعد از خنک شدن از قالب ها خارج کنید.
4-در این فاصله کرم کره ای شکلاتی را آماده کنید. کره را حدود ۴-۳ دقیقه با همزن برقی بزنید تا نرم شود. به ترتیب پودر قند و پودر کاکائو را اضافه کرده وهم بزنید. نمک، پودر وانیل و خامه را اضافه کرده و دوباره مواد را با همزن بزنید. اگر غلظت کرم بهاندازه لازم بود، بقیه پودر قند را اضافه نکنید.
5-کیکها را از مقطع نصف کنید تا ۴ لایه شوند.حالا آن ها یکی یکی روی هم قرار دده و مابینشان مقداری خامه فرم گرفته بمالید. یک لایه نازک کرم روی کیک و دیوارههای آن بمالید. لبههای کیکها را خامه فرم گرفته بمالید تا درزهای کیک مشخص نشود. بقیه کرم شکلاتی را با قیف و ماسوره مخصوص گل رز، به شکل گلهای رز روی کیک تزئین کنید. حالا میتوانید کیک را سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه