آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی خیس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
4 تخم مرغ
3 پیمانه آرد الک شده
1 پیمانه شکر
1 پیمانه شیر
1/2 پیمانه روغن مایع
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو الک شده
1/2 پیمانه گردو خرد شده (اختیاری)
وانیل
حدود 1ونیم قاشق غذاخوری بکینگ پودر
–
برای سس:
1ونیم پیمانه شیر
1 پیمانه شکر
1 فنجان کوچک قهوه خوری، روغن مایع (حدود 1/4 پیمانه)
1ونیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو
–
خامه فرم گرفته برای بین لایه ها
–
برای گاناش:
200 میلی لیتر خامه صبحانه رو گرم کنین و روی 160-180 گرم شکلات خرد شده بریزین و مخلوط کنین
طرز تهیه
برای کیک، تخم مرغ ها و شکر رو با همزن بزنین تا سبک شه،شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و 2-3 دقیقه بزنین، بقیه موادو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. داخل قالب مستطیلی یا مربع، یا پیرکس که چرب کردین، بریزین و 35-40 دقیقه در فر گرم شده 180 درجه بپزین.
برای سس، همه موادو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم، گرم کنید تا شکر حل شه.
بعد ازینکه کیک ولرم شد(کاملا سرد نه).به دو لایه تقسیم کرده و یک لایه رو روی ظرف سرو قرار بدین و روش نصف سسو همه جاش بریزین، با قاشق، هم سس هم کیک ولرم، بعد روش خامه بدین بعد لایه دومو بزارین و بقیه سسو روش بریزین با قاشق بعد بشکل مربع مربع ببرین، بعد روشون گاناش شکلاتی بریزین.حالا حداقل 3 ساعت بزارین یخچال. بعد تزیین کنید.
نکته: اگه سس رو روی کیک گرم بریزین، سس میپزه و کیکتون خشک میشه دقت کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه