آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی بهمراه باترکریم توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1ونیم پیمانه یا 187ونیم گرم آرد
1ونیم پیمانه یا 300 گرم شکر
3/4 پیمانه یا 64ونیم گرم پودر کاکائو الک شده
1ونیم قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری نمک
1/4 پیمانه روغن مایع
3/4 پیمانه باترمیلک(دستور پایینتر)
3/4 پیمانه نسکافه گرم بدون شکر(میتونین از آب گرم هم استفاده کنین)
2 تخم مرغ بزرگ
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
–
–
برای باترکریم توت فرنگی :
6 سفیده تخم مرغ بزرگ
1ونیم پیمانه یا 300 گرم شکر
2 پیمانه یا 454 گرم کره(میهن)
1/2 پیمانه یا 72 گرم پوره توت فرنگی(حدود 1 پیمانه توت فرنگی)
برای گاناش :
57 گرم خامه صبحانه
57 گرم شکلات
طرز تهیه
فر رو در دمای 175-180 درجه بزارین ، سه تا قالب 15 سانتیمتری رو چرب کنین و کاغذ روغنی بزارین .همه مواد خشک رو با سر پدالی همزن برقی بزنین ، در طرف دیگه تخم مرغ ها،باترمیلک،روغن و وانیل رو با همزن دستی هم بزنین نسکافه گرم رو به آرامی اضافه کنین و هم بزنین ،حالا مواد خیس رو به خشک اضافه کنین و 2-3 دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنین .خیلی شل میشه.30-35 دقیقه بپزین تا تستر تمیز دربیاد از وسط کیک ها.بعد ازینکه کاملا سرد شدن ، هر کدومو ببرین تا ۶ لایه کیک داشته باشین.
برای باترکریم، سفیده ها و شکر رو بزنین تا مخلوط شن،بعد بصورت بن ماری، حدود 3 دقیقه هم بزنین تا بین دو انگشت شکر رو احساس نکنین. بعد بردارین و با سرعت متوسط-بالای همزن بزنین تا فرم بگیره و کاسه دست زدنی دیگه گرم نباشه،حدود 5-10 دقیقه . بعد سر پدالی همزن رو وصل کنین و کره رو اضافه کنین و بزنین تا مخلوط شن،بعد پوره رو اضافه کنین و بزنین .
برای گاناش هم، خامه رو گرم کنین تا کناره هاش حبابی شه بعد روی شکلات بریزین و بعد از 5 دقیقه هم بزنین .
بین هر 2 لایه کیک، 2/3 پیمانه از باترکریم میدین.
بعد ازینکه لایه ها تموم شد، لایه نازکی روی کل کیک از باترکریم بمالین و صاف کنین و 20 دقیقه بزارین یخچال بعد دربیارین بقیه باترکریم رو روی کل کیک بدین و صاف کنین .
بعد ازینکه کیک در یخچال سرد شد و گاناش هم سرد شد، روش گاناش بریزین و تزیین کنین .
بین هر 2 لایه کیک، 2/3 پیمانه از باترکریم میدین.
برای تزیین از ماسوره Ateco 847 استفاده کرده.
برای باترمیلک، داخل یک پیمانه، یک قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید بریزین و روش شیر بریزین تا پیمانه پر شه.مخلوط کنین و پنج دقیقه صبر کنین تا شیر ببره
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه