آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
200 گرم شکلات تلخ
50 گرم کره
200 گرم شکر
6 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری پودر اسپرسو
طرز تهیه
اندازه قالب(24_21 سانتی متر)
ابتدا شکلات و کره را در ظرفی به روش بن ماری آب کرده و کنار ميذاريم خنک شود. سپس دو ظرف برداشته در یکی زرده های تخم مرغ و در دیگری سفیده های تخم مرغ را ميريزيم. از 200 گرم شکر نصفش را به زرده ها و نصفش را به سفیده های تخم مرغ اضافه ميكنيم. ابتدا سفیده و شکر را با هم زن خوب هم ميزنيم تا وقتی که به قوام خامه برسد . سپس زرده تخم مرغ و شکر را با هم زن خوب هم ميزنيم تا وقتی که کرم رنگ و غلیظ شود . سپس شکلات و کره را به زرده تخم مرغ اضافه کرده خوب هم ميزنيم . و پودر اسپرسو را اضافه کرده خوب هم ميزنيم . هم زن را کنار ميذاريم و سفیده تخم و شکر را به مخلوط شکلاتی و تخم مرغ اضافه کرده با لیسک از پایین به بالا هم ميزنيم . در قالب کمربندی کاغذ روغنی گذاشته و مایه کیک را میریزیم . ابتدا در فر 190 درجه 20_15 دقیقه میپزیم . سپس درجه را به 160 آورده 25_20 دقيقه ديگر در فر نگه ميداريم. در كل 45 دقيقه زمان پخت طول ميكشد با خلال چوبى پخت كيك را تست ميكنيم. داخل فر پف ميكند اما بعد از درآوردن از فر پف كيك ميخوابد. ميتوانيد گرم و يا سرد سرو كنيد اما حدود 10_5 دقيقه زمان بدين تا خنك شود . روى كيك را با هر چيزى كه دوست دارين ميتوانيد تزيين كنيد من پودر كاكائو ريختم .با بستنى وانيلى هم عالى ميشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه