آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی با شکلات سوربن . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کیک شکلاتی یکی از کیکهایی است که همیشه طرفداران زیادی داشته است. این بار میخواهیم این کیک خوشمزه را با شکلات سوربن تهیه کنیم و طرز تهیه آن را در اختیار شما نیز قرار دهیم تا از خوردن آن در کنار دوستان و خانواده خود لذت ببرید.
مواد لازم
۱۵۰ گرم شکلات سوربن ذوب شده
• ۲۵۰ گرم نخود پخته پوست کنده
• ۳۰ گرم کره
• ۲ عدد تخم مرغ
• ۵۰ گرم شکر قهوهای
• یک هشتم قاشق چای خوری وانیل مایع
• نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر
• نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
• ۲ یا ۳ قطره آب لیموی تازه
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه زمان پخت: ۳۵ دقیقه تعداد نفرات: ۱۲ نفر
طرز تهیه
نخودهای پخته را با خرد کن کاملا له کنید. برای راحتی کار میتوان ۱۵ گرم از کره را به آن اضافه کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ را با شکر و وانیل به وسیله همزن بزنید تا یکدست شوند، سپس نخود را اضافه کرده و شکلات را هم درون آن بریزید و بعد ۱۵ گرم باقیمانده از کره (که به دمای محیط رسیده) را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و وقتی یکدست شدند بیکینگ پودر، جوش شیرین و آب لیموترش را اضافه کرده و مواد را توسط لیسک با هم ترکیب کنید.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و بعد از تهیه مواد ، آنها را در قالب کمربندی ۱۸ سانتی متری که کف آن را کاغذ روغنی گذاشتهاید بریزید و دمای فر را به ۱۸۰درجه سانتی گراد کاهش دهید و قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر قراردهید. دقت کنید که در هنگام پخت نباید در فر را باز کنید.
نگران طعم نخود در کیکتان نباشید زیرا آن زیاد احساس نمیشود و زیر زبان نمیآید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه