آموزش طرز تهیه کیک شکلات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 12 نفر
آرد سفید 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
تخم مرغ درشت3عدد
شکلات تخته ای 3 قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو مرغوب 2 قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا تمامی مواد را به دمای محیط برسانید
2-آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را ترکیب کرده و کنار بگذارید
3-تخم مرغ ها را همراه با وانیل کمی بزنید تا از لختگی بیرون آید،سپس شکر را افزوده و تا کرمی و کشدار شدن مواد به زدن ادامه دهید
4-به ترتیب شیر و روغن را افزوده و برای هر کدام یک دور ده ثانیه ای بزنید
5-شکلات تخته ای را از قبل بصورت بن ماری ذوب کنید و در این مرحله دور همزن را روی سریع ترین درجه تنظیم کرده و شکلات را بیفزایید
6-وقتی شکلات با مواد ترکیب شد و رنگ مواد را تغییر داد همزن را خاموش کنید(البته شکلات کاملا حل نمیشود و بصورت دانه های بسیار ریز در می آید).
7-ترکیبات خشک را سه مرتبه الک کرده و در سه مرحله مجددا با کمک الک به مواد بیفزایید و بخوبی فولد کنید
8-مواد را در قالب سایز ۲۳ یا ۲۴ ریخته و درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید
9-بعد از ۴۵ دقیقه کیک را تست کنید و در صورت نیاز ده دقیقه دیگر اجازه دهید درون فر بماند سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود.
10-روی کیک را با گاناش و ترافل های تزیینی پوشش دهید
سایر نکات
بدلیل وجود شکلات تخته ای بافت و طعم کیک بسیار مطلوب خواهد بود اما ارتفاع و پف کیک نسبتا زیاد نمیشود
توجه داشته باشید زمان اضافه کردن شکلات تخته ای حتما درجه همزن سریع و تند باشد تا شکلات داغ درون مواد سرد نبندد و بخوبی ترکیب شود
همچنین میتوان از قالب مستطیل سایز ۳۰*۸ ،قالب قلب متوسط و یا میان تهی سایز ۲۵ نیز استفاده کرد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه