آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شنی با لایه بیسکوییتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شنی با لایه بیسکوییتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2.5 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
برای لایه های وسط:
1 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی 150 گرم
برای کرم روی کیک:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری نشاسته(گندم)
2 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
100 گرم شکلات سفید(به دلخواه)

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ و شکر را 10_8 دقیقه تا وقتی که کف کند هم بزنید، بجز بکینگ پودر بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. سپس بکینگ پودر الک شده شده را اضافه کنید و با لیسک آرام و بدون اینکه پف مواد بخوابد هم بزنید. نصف مایه کیک را داخل ظرف پیرکس چرب و آرد پاشی شده(یا قالب دیگر) بریزید و صاف کنید. روی مایه کیک یک پاکت بیسکوییت پودر شده بپاشید تا تمام قسمتها را پر کند. سپس با مایه کیک باقی مانده روی بیسکوییت را بپوشانید. در فر 180 درجه با کنترل بپزید و سپس کنار بذارید خنک شود(20 دقیقه اول در فر را باز نکنید سپس با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید)
برای کرم بجز شکلات بقیه مواد را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق با حرارت متوسط تا وقتی که به قوام برسد مدام هم بزنید و بپزید سپس اجاق را خاموش کنید و شکلات آب شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود.
سپس روی کیک خنک شده شکلات گرم را بریزید و کنار بذارید خنک شود. 3_2 ساعت استراحت بدید و سپس روی کرم بیسکوییت پودر شده بپاشید و برش بزنید و به دلخواه تزیین کنید.
طرز تهیه کیک شنی با لایه بیسکوییتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی