آموزش طرز تهیه کیک شلیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
تخم مرغ 4 عدد
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
شلیل اسلایس شده 2 عدد
وانیل نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا تغییر حجم بده
روغن رو اضافه میکنیم یک دقیقه هم میزنیم
بعد شیر رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم حالا همزن رو میذاریم کنار
آرد و بکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم
قالب دلخواهتون رو چرب کنید یا در صورت نیاز کاغذ روغنی بندازید
نصف مواد کیک رو بریزید و شلیل هارو بچینید و بقیه مواد کیک رو بریزید
قالب رو بذارید تو فر از قبل گرم شده با ۱۷۵ درجه سانتی گراد و بعد ۴۵ دقیقه کیکتون آماده هستش. نوش جان
سایر نکات
1.نیم ساعت اول در فرتون رو باز نکنید تا پف کیک نخوابه
2.بعد از پخت فررو خاموش کنید و اجازه بدید کیک داخل فر خنک بشه
3 شلیل هارو تو آرد بغلطونید تا نره ته ظرف
4.من این کیکو با 3 تا تخم مرغ و 1 و نیم پیمانه آرد درست کردم
پیمانه هم لیوان دسته دار بود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه