آموزش طرز تهیه کیک شربتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 تخم مرغ
نیم پیمانه شکر
1 پیمانه روغن مایع
1 پیمانه ماست
1 پیمانه آرد سمولینا (ایرمیک)
پوست 1 لیمو رنده شده
1 پیمانه آرد
10 گرم بکینگ پودر
وانیل
–
برای شربت:
3 پیمانه آب
3 پیمانه شکر
آب نصف یک لیمو
طرز تهیه
تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنین، روغن و ماست رو اضافه کنید و بزنین،آرد سمولینا و پوست لیمو رو اضافه کنید و یک دور دیگه هم بزنید، بعد آرد الک شده و بقیه موادو اضافه و با لیسک زیرو رو کنین، داخل پیرکس که چرب کردین و آرد پاشیدین، بریزین و در فر گرم شده 175 درجه، 30-35 دقیقه بپزین.با تستر تست کنین.
برای شربت، آب و شکر رو روی حرارت ملایم، 20 دقیقه بجوشونین، آب لیمو رو اضافه کنید و 5 دقیقه دیگه بجوشونین بعد بردارین بزارین ولرم شه.
کیک و شربت هردو ولرم باید باشن.گرم نه.بعد ازینکه شربت ریختین، روشو بپوشونین 2-3 ساعت استراحت بدین روی کابینت
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه