آموزش طرز تهیه کیک سیب بدون روغن . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
سیب 2 عدد
تخم مرغ 3 عدد
آرد 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
پودر قند و دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم. سیب ها* را شسته و پوست میکنیم و به شکل دلخواه خرد میکنیم و سپس داخل قالب دایره شکل با قطر تقریبی ۲۰ سانتیمتر، که با ۱ قاشق روغن چرب شده میریزیم
2-تخم مرغها (از تخم مرغ های متوسط یا درشت استفاده کنید) را داخل کاسهای بزرگ شکسته و یک پیمانه شکر را به آن اضافه میکنیم. با همزن برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه میزنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس وانیل را اضافه کرده و با مواد مخلوط میکنیم
3-بعد از آن آرد را اضافه کرده و به آرامی با قاشق به هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط شوند (ممکن است مایه کیک کمی غلیظ شود، نگران این مسئله نباشید). مخلوط تخم مرغ را درون قالب و روی سیبها ریخته و قالب را چند بار تکان میدهیم تا مایه کیک به همه جای قالب و زیر سیبها نیز برسد.
4-کیک را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فر میپزیم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود (برای اطمینان از پخت کیک خلال دندان چوبی را وسط کیک فرو برید. اگر تمیز خارج شد کیک آماده است).
5-در آخر و بعد از اینکه کیک کمی خنک شد، پودر شکر و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی کیک سیب پاشیده و آن را گرم (یا دمای محیط)، در ظرف مناسب و همراه با چای سرو میکنیم. نوش جان (;
سایر نکات
.بوی بد تخم مرغ کمی با هم زدن زرده از بین می ره و درصد بیشتر اون با وانیل . اگه بوی تخم مرغ می ده بخاطر کم بودن وانیله یا پایین بودن کیفیت وانیل هست
2.من هم کف قالب هم روی کیک سیب گذاشتم خیلی عالی شد بنظرم سیب بیشترم باشه خوشمزه تر میشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه