آموزش طرز تهیه کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 6نفر
کره 1/2 قالب
سیب پوست کنده و رنده شده 3 عدد
لیمو ترش 1/2 عدد
آب سیب 1 پیمانه
آرد کامل 3/4 پیمانه
پودر دارچین 1 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شده 1/2 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
نمک کمی
وانیل 1 قاشق چای خوری
گردو (بو داده و خرد شده) 1/2 پیمانه
کشمش طلایی 1/2 پیمانه
آیسینگ پنیر خامهای به مقدار لازم
طرز تهیه
1- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
2-کره را داخل تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. سیبها را بریزید و هم بزنید. آب لیموترش و آبسیب را نیز اضافه کنید. آنها را تا زمانی تفت دهید که سیبها نرم و آب آن نصف شود. مخلوط را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید.
3-در یک کاسه بزرگ آرد، دارچین، جوششیرین، جوزهندی، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط آرد را به پوره سیب اضافه کنید. تخممرغ و وانیل را بریزید و خوب هم بزنید. در آخر، گردو و کشمش را اضافه کنید.
4-کف قالب نان صبحانه را با کره چرب کنید، آرد بپاشید و مخلوط را داخل آن بریزید سپس آن را ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شود. سپس کیک را از فر خارج کنید و برش دهید. آن را با آیسینگ پنیر خامهای تزئین و سرو کنید.
5-برای تهیه آیسینگ پنیر خامهای به ۲۲۵ گرم پنیر خامهای، یک قالب پنیر، یک پیمانه پودر قند، یک قاشق چایخوری وانیل و نصف یک عدد لیموترش نیاز دارید. همه آنها را در میکسر با هم مخلوط کنید تا پف کند و خامهای شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه