آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک سیب

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

100 گرم کره و یا مارگارین (در دمای اتاق)
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
4 قاشق غذاخوری ماست
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1.5 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 استکان گردوی خرد شده (به دلخواه)
مواد لازم برای مخلوط سیبی:
4 عدد سیب بزرگ
1 قاشق غذاخوری دارچین
4_3 قاشق غذاخوری سس کارامل

طرز تهیه

ابتدا سیب ها را پوست بکنید و مکعبی خرد کنید و دارچین ریخته هم بزنید و داخل یخچال بذارید.
کره ، شکر و ماست را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. سپس در حالیکه هم میزنید تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید سپس وانیل را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را داخل ظرف دیگری بریزید و هم بزنید و به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و فقط تا وقتی که مخلوط شود هم بزنید. 3 قاشق غذاخوری از مخلوط سیب دارچینی و گردوی خرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک از پایین به بالا هم بزنید. کف قالب کمربندی 24 سانتی کاغذ روغنی بندازید و مایه کیک را بریزید و صاف کنید. در فر 180 درجه به مدت ‌60 دقیقه بپزید. 30 دقیقه بعد از پخت سیب باقیمانده را روی کیک بریزید و مجدد در فر بذارید و 30 دقیقه دیگر بپزید. بعد از 60 دقیقه(که با خلال چوبی تست کردید)از فر بیرون آورید. 10 دقیقه صبر کنید سپس از قالب بیرون آورید و سس کارامل را روی کیک بریزید. نوش جان
طرز تهیه کیک سیب

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی