آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک رولی مارمالادی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک رولی مارمالادی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

4 عدد تخم مرغ (در دمای اتاق)
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 قاشق چای خوری)
2 پاکت وانیل شکری (10 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 لیوان آرد
1 پنس نمک
برای داخل کیک:
مارمالاد زردآلو

طرز تهیه

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده تخم مرغ را با شکر خوب هم بزنید تا مثل خامه شود. نصف استکان روغن مایع ، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را الک کرده اضافه کنید و با قاشق چوبی (یا لیسک) خوب هم بزنید. داخل ظرف دیگری سفیده های تخم مرغ و نمک را با دور تند همزن برقی خوب هم بزنید تا مثل برف سفید شود و کف کند و سفیده تخم مرغ کف کرده را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق چوبی یا لیسک آرام هم بزنید. داخل سینی فر سایز بزرگ کاغذ روغنی بندازید و مایه کیک را داخل سینی بریزید و با قاشق در تمام قسمتهای سینی فر پخش کنید. سینی فر را چند بار آرام روی میز بزنید تا حباب های هوا داخل مایه کیک خارج شود. در فر 170 درجه تا وقتی که روی کیک کمی صورتی شود بپزید (با خلال دندان پخت کیک را تست کنید). کیک پخته شده را همراه با کاغذ روغنی رول کنید و روی کیک دستمال تمیز بکشید و کنار بذارید سرد شود سپس با دقت باز کنید و داخل کیک مارمالاد زردآلو بمالید و رول کنید و حداقل 3 ساعت در یخچال بذارید سپس سرو کنید
طرز تهیه کیک رولی مارمالادی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی