آموزش طرز تهیه کیک رولی سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان شیر (استکان کمر باریک ترک ، 100 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری )
1.5 لیوان آرد
برای داخل کیک:
6 عدد سیب
از 1 لیوان 1 بند انگشت کمتر شکر
1 استکان گردوی خرد شده
1 قاشق مرباخوری دارچین
طرز تهیه
ابتدا مواد مخلوط سیبی را آماده کنید. سیب ها را رنده کنید و همراه با شکر داخل ماهیتابه بریزید و تا وقتی که آبش کشیده شود بپزید سپس اجاق را خاموش کنید و گردو و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و مواد مخلوط سیب را روی کاغذ به شکل مستطیل بمالید.
برای کیک تخم مرغ و شکر را تا وقتی که سفید شود خوب هم بزنید. شیر ، وانیل ، بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید و هم بزنید و داخل سینی فر روی مواد سیبی بریزید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده 20 دقیقه بپزید. بعد از پخت روی کیک کاغذ روغنی بذارید و برگردانید و کاغذ رویی را جدا کنید و کیک را وقتی که گرم است رول کنید. بعد از سرد شدن برش بزنید و با پودر قند تزیین کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه