آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک رولی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک رولی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

4 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
2.5 لیوان آرد

بعد از پخت:
80 شکلات
2 لیوان شیر

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه هم بزنید. روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد خشک را الک کرده اضافه کنید و هم بزنید. داخل قالب چرب شده بریزید و در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که اگر خلال دندان را در کیک فرو بردید و تمیز بیرون آمد بپزید. بعد از بیرون آوردن از فر 2 لیوان شیر (لیوان 200 میلی) روی کیک ‌بریزید. 80 گرم شکلات را به روش بنماری آب کنید و به کیک اضافه کنید و در حالیکه له میکنید هم بزنید و شیر و شکلات را با کیک مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
روی سطح صاف 2 لایه سلفون باز کنید. و مثل فیلم کیک را به ضخامت یکنواخت و به شکل مربع بزرگ پهن کنید.
برای وسط کیک:
1 قوطی کرم شانتی را طبق دستور پشت پاکت هم بزنید(داخل 1 قوطی 2 پاکت کرم شانتی هست یک پاکت کم است هر دو را هم میزنیم. تمام کرم شانتی را هم را روی کیک نمی زنیم یک ، دو قاشق برمی داریم و بقیه را روی کیک میزنیم.)
❣نکته: کرم شانتی همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده. 1 پاکت پودر کرم شانتی(موجود در ایران) ‌75 گرمی است که با 1 لیوان شیر سرد هم زده میشود. میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید.
کرم شانتی را به طور یکنواخت روی کیک بمالید و صاف کنید. و مثل فیلم با دقت رول کنید و حداقل 4_3 ساعت در یخچال بذارید و یا 1 ساعت در فریزر بذارید بعد از بیرون آوردن روی کیک گاناش بریزید.
مواد لازم برای گاناش:
نصف قوطی خامه صبحانه(100 میلی)
80 گرم شکلات تلخ
طرز تهیه گاناش:
خامه را گرم کنید وقتی به دمایی رسید که شکلات را آب میکند اجاق را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود و حالت یکدست پیدا کند هم بزنید و روی رول بریزید. نوش جان
طرز تهیه کیک رولی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی