آموزش طرز تهیه کیک دبل چاکلت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آرد : ۱/۵ پیمانه
شکر : ۱۲۰ گرم
شکلات : ۱۰۰ گرم
کره : ۱۳۰ گرم
تخم مرغ : ۳ عدد
شیر : نصف پیمانه
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
وانیل : نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
شکلات رو روی بخار آب (بن ماری) گذاشتم تا آب شد بعد کنار گذاشتم تا خنک بشه.
کره به دمای محیط رسیده رو با شکر و وانیل
با هم زن حسابی زدم تا سفید و کشدار شد.
بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کردم و هر کدام رو یک دقیقه هم زدم.
در این مرحله شکلات آب شده رو اضافه کردم و کمی زدم بعد شیر رو اضافه کردم و کمی دیگه هم زدم در آخر آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو که سه بار الک کرده بودم رو در سه مرحله به مواد اضافه کردم و با لیسک آروم بصورت دورانی هم زدم تا کامل مخلوط شد.
قالب رو چرب وآرد پاشی کردم ومواد رو داخل قالب ریختم وداخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه پختم.
برای روی کیک از گاناش استفاده کردم به این صورت که ۱۵۰ گرم خامه رو گرم کردم و ۲۵۰ گرم شکلات خردشده رو توش ریختم و هم زدم تا شکلات آب شد. وقتی یکدست شد روی کیکم ریختم
شکلات سفید رو آب کردم و داخل قیف ریختم و روی گاناش رو خط انداختم و با خلال دندان روش کشیدم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه