آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی فندقی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک خیس شکلاتی فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
حدود 2.5 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1لیوان فندق بو داده خرد شده
برای خیس کردن کیک
2 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
نصف استکان روغن مایع (40 گرم)
1 قاشق غذاخوری کره
1 استکان فندق درشت خرد شده

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر را 10_8 دقیقه تا وقتی که کف کند هم بزنید. سپس بقیه مواد بجز بکینگ پودر و فندق را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. در آخر بکینگ پودر الک شده و فندق را اضافه کنید و با لیسک آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس چرب شده (یا هر قالب دیگر) بریزید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید (با خلال دندان پخت کیک را تست کنید) سپس کیک را کنار بذارید ولرم شود.
برای سس تمام مواد بجز فندق را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق مدام هم بزنید تا مواد با هم حل شوند. سپس اجاق را خاموش کنید و بعد از ولرم شدن فندق را اضافه کنید. سس ولرم را روی کیک ولرم بریزید وقتی سس را کاملا جذب کرد کیک را برش بزنید. روی کیک را با شکلات آب شده به روش بنماری خطهایی بندازید و به دلخواه تزیین کنید.
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی فندقی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی