آموزش طرز تهیه کیک خیس تیرامیسو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 تخم مرغ
حدود 3/4 پیمانه شکر
1/2 پیمانه شیر
1/2 پیمانه روغن مایع
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
وانیل
حدود 3/4 پیمانه آرد
10 گرم بکینگ پودر
برای کرم:
2 پیمانه شیر
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
4 قاشق غذاخوری شکر
50 گرم شکلات سفید
وانیل
125 گرم پنیر ماسکارپونه (میتونین بجاش از 1 بسته پودر کرم شانتی استفاده کنین)
برای خیس کردن کیک:
1 پیمانه آب ولرم
1 قاشق مرباخوری نسکافه
1 قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه
تخم مرغ هاو شکر رو 8-10 دقیقه با همزن بزنین، بقیه موادو اضافه کنین و بزنین، آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، داخل قالب که روغن مالیدین بریزین و در فر گرم شده 170 درجه 22-23 دقیقه بپزین، مواظب باشید نسوزه.
کیک رو از فر دربیارین و بزارین تا ولرم شه، با خلال دندان چوبی سوراخ سوراخ کنین و با موادیکه ذکر شد (همشو مخلوط کنین خوب) خیس کنید.
برای کرم، بجز شکلات و پنیر، همه موادو داخل قابلمه مخلوط کنین و بپزین تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و شکلات و پنیر رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا حل شن، بعد بزارین سرد شه و روی کیک سرد شده بمالین و تزیین کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه