آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک تمشک

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک تمشک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

3 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان ماست
نصف لیوان کره آب شده
نصف لیوان روغن مایع
2.5 لیوان آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 کاسه تمشک قرمز ( میتوانید آلبالو، توت فرنگی ، توت ، شاه توت هم استفاده کنید)

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر را تا وقتی که سفید شود خوب هم بزنید. کره آب شده سرد ، روغن مایع و ماست را اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. لازم است که قوام مایه کیک غلیظ باشد. مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و با لیسک روی مایه کیک را صاف کنید.
تمشک ها را روی مایه کیک بچینید و کمی فشار بدید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 40_35 دقیقه بپزید.
با خلال دندان پخت کیک را تست کنید اگر پخته بود از فر بیرون آورید. نوش جان
طرز تهیه کیک تمشک

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی