آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه کیک بستنی موزی ، يك دسر تابستاني خوشمزه و مجلسي

اين دسر خوشمزه را ميتوانيد براي پذيرايي از مهمانهايتان در هواي گرم تابستان تهيه و سرو كنيد. با ما همراه شويد...
تقویم فارسی اندروید

اين دسر خوشمزه را ميتوانيد براي پذيرايي از مهمانهايتان در هواي گرم تابستان تهيه و سرو كنيد. با ما همراه شويد…

2875

مواد اولیه براي تهيه كيك :

شکر          ۱پیمانه
کره         نصف پیمانه
تخم مرغ         ۲عدد
موز         عدد (رسیده و له شده)
آرد         ۲پیمانه
بیکینگ پودر         ۲قاشق چایخوری
نمک         چهارم قاشق چایخوری
گردو         نصف پیمانه (خرد شده)
وانیل         –۱چهارم قاشق چایخوری

 

مواد اولیه تهيه كيك بستني :

کیک            ۳قطعه (موزی)
بستنی            نیم کیلو (موزی یا وانیلی)
خامه            نیم کیلو (شیرین شده)
دراژه            به میزان دلخواه (اختیاری)
موز            به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

ابتدا كيك ساده موزي را تهيه ميكنيم.

طرز تهيه كيك موزي:

كره را در دمای محیط قرار دهید تا كمی نرم شود سپس آن را با شكر و وانیل بزنید تا كرم‌رنگ و كاملا یكدست شوند شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی افزوده و خوب بزنید در این مرحله موز له شده را كمی در ظرفی جدا با قاشق له كنید و بیفزایید.
در ادامه گردو، آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط كرده و به مایه اضافه كنید و كاملا بزنید تا یكدست شوند و به خوبی با هم مخلوط شوند .

مواد را داخل قالب چرب شده ریخته در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه بپزید.

حالا نوبت تهيه كيك بستني رسيده: 

دو قطعه از كیك ساده تخته‌ای را با یك بشقاب گرد قالب می‌‌زنیم. داخل یكی دیگر از قطعه‌های كیك را به اندازه پیش‌دستی برش زده و كیك وسط آن را خارج می‌‌كنیم.
خامه را با دور تند همزن زده تا كاملا سفت شود.
سپس كیكی را كه با بشقاب قالب زده‌ایم درون یك ظرف گذاشته و روی آن را با خامه می‌پوشانیم و حلقه خالی شده كیك را روی آن گذاشته و یك لایه خیلی نازك از خامه را دور تا دور فضای داخلی حلقه كیك می‌مالیم و قسمت خالی شده داخل كیك را با بستنی پر كرده و با ته قاشق كمی فشار می‌‌دهیم تا فضای خالی در آن باقی نماند روی بستنی و لبه كیك را نیز با لایه نازك خامه پوشانده و قطعه سوم كیك را روی آن می‌گذاریم و تمام سطح كیك را با خامه زده شده می‌‌پوشانیم.

برای تزیین كیك از دراژه و موز استفاده كنیم. كیك را به مدت نیم ساعت در فریزر می‌گذاریم تا بستنی و خامه آن سفت شود.

نكات:

به جای كره میتوانید از مارگارین استفاده كنید.

برای آماده كردن كیك بستنی همیشه احتیاج نیست كیك یا بستنی را در منزل درست كنیم بلكه می‌توان كیك را از فروشگاه‌های نان فانتزی تهیه نمود.
بهتر است از موز تازه استفاده كنید تا در فریزر خراب نشود.
حتما روی كیك بستنی درپوش بگذارید تا بوی فریزر نگیرد.
نوش جان…

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی